- Berichten
- 749
Aankomende zaterdag ga ik bij mijn ouders een familie BBQ organiseren voor 10 personen (4 mannen, 4 vrouwen en 2 kinderen 3/6 jaar)
Het volgende ben ik van plan te maken:
- 3kg Spareribs, volgens 3-2-1 methode met de Noskos Basic Rub en aflakken met Lins Cola BBQ Saus
- 1,25kg Rundergehakt voor 8 Spiffburgers
- 1kg Bavette
- 0,65kg Kip voor DanBras Sateh, +- 16 stokjes
- 2-4 Runder worstjes voor mijn neefjes
Bijgerechten:
- 5x Stokbroden
- Coleslaw (1 witte kool, 5 wortels, 2x Granny Smith appelen)
- Gemengde salade met sla, komkommer, tomatem, pijnboompitten, feta, olijven etc. (+- 350 / 400 gr gemengde sla, 2 komkommers, tros tomaten)
Sauzen:
- Lins Cola BBQ Saus
- Sateh saus volgens mijn vaders recept, recept post ik binnenkort ook hier
Dessert:
- Waarschijnlijk gegrilde ananas en meloen met een bolletje ijs
Hoe klinkt dit en ben ik nog iets vergeten en kloppen mijn hoeveelheden?
Het volgende ben ik van plan te maken:
- 3kg Spareribs, volgens 3-2-1 methode met de Noskos Basic Rub en aflakken met Lins Cola BBQ Saus
- 1,25kg Rundergehakt voor 8 Spiffburgers
- 1kg Bavette
- 0,65kg Kip voor DanBras Sateh, +- 16 stokjes
- 2-4 Runder worstjes voor mijn neefjes
Bijgerechten:
- 5x Stokbroden
- Coleslaw (1 witte kool, 5 wortels, 2x Granny Smith appelen)
- Gemengde salade met sla, komkommer, tomatem, pijnboompitten, feta, olijven etc. (+- 350 / 400 gr gemengde sla, 2 komkommers, tros tomaten)
Sauzen:
- Lins Cola BBQ Saus
- Sateh saus volgens mijn vaders recept, recept post ik binnenkort ook hier

Dessert:
- Waarschijnlijk gegrilde ananas en meloen met een bolletje ijs
Hoe klinkt dit en ben ik nog iets vergeten en kloppen mijn hoeveelheden?