Ik had bij de Makro een mooi stukje flank steak op de kop weten te tikken. Voor mij een onbekend deel van de koei maar mee genomen voor de uitdaging. Wat moesten we hier nou eens van gaan maken? Zoon had zin in fajitas en ik blief dat ook wel dus uitdaging dus wat doe je dan?
Een mooi stukje bleken twee mooie stukjes te zijn.
Een mix van cayenne peper, knoflook, komijn, gerookte paprika, oregano en zout. Zakje van de supermarkt kan ook maar dit is lekkerder.
Vlees in dunne fliebers gesneden en gemengd met het kruidenmengsel. Dit rustig een paar uur laten marineren in een zipzak in de koelkast.
Groentjes in de kleuren van de Mexicaanse vlag. Fun fact, fajitas komen uit Texas, helemaal niet Mexicaans dus.
Als ze mooi van kleur zijn mogen ze even van bakplaat en kan het vlees er op.
En als het vlees gaar is mogen de groentjes er weer bij. Beetje door laten warmen, eventueel nog een beetje kruidenmix er over en klaar is Nosmo.
Lekker op een warme tortilla met wat pico de gallo en een paar plakjes avocado.
Oh, die steaks waren voor twee barbaren die niet van lekker eten houden.....

Een mooi stukje bleken twee mooie stukjes te zijn.


Een mix van cayenne peper, knoflook, komijn, gerookte paprika, oregano en zout. Zakje van de supermarkt kan ook maar dit is lekkerder.


Groentjes in de kleuren van de Mexicaanse vlag. Fun fact, fajitas komen uit Texas, helemaal niet Mexicaans dus.


Als ze mooi van kleur zijn mogen ze even van bakplaat en kan het vlees er op.

En als het vlees gaar is mogen de groentjes er weer bij. Beetje door laten warmen, eventueel nog een beetje kruidenmix er over en klaar is Nosmo.

Lekker op een warme tortilla met wat pico de gallo en een paar plakjes avocado.
Oh, die steaks waren voor twee barbaren die niet van lekker eten houden.....
