Naar een recept van Big Bob.
In de marinade voor 24 uur.
Uit de marinade en gedroogd
Wat bouillen poeder aan beide zijden.
Eerst even direct 4min per kant.
Nu nog tot 55 gr indirect.
Hij is er ik vind het er goed uitzien.
Rustig aan maar even.
Is nu langs de snijmachine geweest en hij smaakt super lekker wel ietsje stugger maar wel heel lekker en ik heb Kersenhout gebruikt voor de rooksmaak.
Bedankt voor uw aandacht.

In de marinade voor 24 uur.

Uit de marinade en gedroogd

Wat bouillen poeder aan beide zijden.


Eerst even direct 4min per kant.

Nu nog tot 55 gr indirect.

Hij is er ik vind het er goed uitzien.

Rustig aan maar even.

Is nu langs de snijmachine geweest en hij smaakt super lekker wel ietsje stugger maar wel heel lekker en ik heb Kersenhout gebruikt voor de rooksmaak.

Bedankt voor uw aandacht.