- Berichten
- 159
Hallo,
Ik ben Ron en ik ben een foodie. Voor wat betreft de bbq ben ik al een aantal jaren het stadium van de gamarineerde speklap voorbij. Ik ben me nu echter aan het verdiepen in de meer edele technieken van het bbq-en. Ik lees veel op Amerikaanse sites en heb inmiddels diverse boeken over het onderwerp aangeschaft. Pas voor het eerst indirect kippenpoten gerookt op m'n ketel bbq (Is een deens ding).
Ben zover dat ik dit voorjaar een kamado ga kopen. Ik twijfel tussen BGE of een Kamado Joe, maar ik denk dat het de laatste gaat worden. Ze zijn op punten beter dan de BGE, worden completer geleverd en zijn zelf iets goedkoper.
Ik hoop op dit forum veel info op te doen over de verschillende technieken en materialen.
Ron
Ik ben Ron en ik ben een foodie. Voor wat betreft de bbq ben ik al een aantal jaren het stadium van de gamarineerde speklap voorbij. Ik ben me nu echter aan het verdiepen in de meer edele technieken van het bbq-en. Ik lees veel op Amerikaanse sites en heb inmiddels diverse boeken over het onderwerp aangeschaft. Pas voor het eerst indirect kippenpoten gerookt op m'n ketel bbq (Is een deens ding).
Ben zover dat ik dit voorjaar een kamado ga kopen. Ik twijfel tussen BGE of een Kamado Joe, maar ik denk dat het de laatste gaat worden. Ze zijn op punten beter dan de BGE, worden completer geleverd en zijn zelf iets goedkoper.
Ik hoop op dit forum veel info op te doen over de verschillende technieken en materialen.
Ron