F
Frans de Jong
Gast
Mijn naam is Frans 52 jaar jong woonachtig in het mooie Brabantse dorpje Helvoirt. Sinds vorig jaar besmet geraakt met het Low & Slow virus. Om niet meteen een te grote investering te hoeven doen heb ik een Pro Q smoker aangeschaft en moet zeggen dat ik daar erg tevreden over ben. Afgelopen jaar al veel bereid uiteraard ook Pulled Pork.
Voor de Pulled Pork had ik altijd een mooi stuk Procureur van de plaatselijke ambachtelijke slager. De smaak was geweldig maar ik kreeg niet het gewenste draadjesvlees.
Deze week maar eens een Boston Butt besteld bij Beef & Steak, gisteren in de dry rub gezet en vannacht om 03.30 uur op smoker.
Het resultaat zal ik zeker nog delen.
Ik denk dat ik op forum nog veel ga leren van de doorgewinterde bbq-ers, waardoor de smoker nog meer gebruikt gaat worden.
Voor de Pulled Pork had ik altijd een mooi stuk Procureur van de plaatselijke ambachtelijke slager. De smaak was geweldig maar ik kreeg niet het gewenste draadjesvlees.
Deze week maar eens een Boston Butt besteld bij Beef & Steak, gisteren in de dry rub gezet en vannacht om 03.30 uur op smoker.
Het resultaat zal ik zeker nog delen.
Ik denk dat ik op forum nog veel ga leren van de doorgewinterde bbq-ers, waardoor de smoker nog meer gebruikt gaat worden.