- Berichten
- 175
Hallo allemaal,
Ik ben Patrick, 44 jaar en 3 jaar geleden veranderde mijn BBQ beleving compleet door de aanschaf van een Weber OTP 47.
Was ik voorheen nog de onbetwiste koning van de zwarte speklap en gortdroge sateetjes, moest ik ineens omschakelen naar een andere manier van BBQen.
Na een middagje ?Weber Academy? en wat rondspeuren op het internet ging het hek van de dam.
Samen met wat vrienden zijn we inmiddels flink los geslagen op de spareribs, pulled pork, buikspek etc etc.
De kast staat inmiddels vol met kruiden en rubs en de OTP 47 staat op het punt vervangen te worden door de OTP 57.
Hier op het forum hoop ik mijn repertoire flink uit te breiden met gevogelte, vis en wie weet wel weer eens een ouderwets sateetje.
Dus ik hoop op veel tips & tricks en mooie verhalen over jullie BBQ avonturen.
Uiteraard zal ik mijn ervaringen ook zoveel mogelijk met jullie delen.
Grtz Patrick
Ik ben Patrick, 44 jaar en 3 jaar geleden veranderde mijn BBQ beleving compleet door de aanschaf van een Weber OTP 47.
Was ik voorheen nog de onbetwiste koning van de zwarte speklap en gortdroge sateetjes, moest ik ineens omschakelen naar een andere manier van BBQen.
Na een middagje ?Weber Academy? en wat rondspeuren op het internet ging het hek van de dam.
Samen met wat vrienden zijn we inmiddels flink los geslagen op de spareribs, pulled pork, buikspek etc etc.
De kast staat inmiddels vol met kruiden en rubs en de OTP 47 staat op het punt vervangen te worden door de OTP 57.
Hier op het forum hoop ik mijn repertoire flink uit te breiden met gevogelte, vis en wie weet wel weer eens een ouderwets sateetje.
Dus ik hoop op veel tips & tricks en mooie verhalen over jullie BBQ avonturen.
Uiteraard zal ik mijn ervaringen ook zoveel mogelijk met jullie delen.
Grtz Patrick