Hallo allemaal,
Na toestemming te hebben gekregen van mijn vrouw om een BGE aan te schaffen, ben ik in de wondere wereld van Kamado koken terecht gekomen en hebben jullie mij van veel informatie hierover voorzien. Dus na de aanschaf van een Auplex Large gelijk maar bij dit forum aangemeld.
Over mijzelf: Man ,38 jaar en hou van lekker eten. Eerst een fervent BBQ hater (had hekel aan vuur aanmaken) waardoor ik altijd pyromane vrienden moest uitnodigen; en dan kan je de andere niet daar laten, dus wordt het weer een schrans- en drinkfestijn in de traditie van Asterix & Obelix.
Door de aanschaf van een tweedehands Weber m?t een starter meer gaan BBQ'en. Totdat ik een beetje zat werd van de continue stroom van briketten. En dat mijn asplaat er steeds uit viel.
Nu dus een Auplex kamado en een wereld gaat open.
Er staat veel op mijn lijstje om te maken: sate kambing, pulled porc, pizza, taarten, brood, te veel om op te noemen maar gelukkig staat het hier allemaal opgeslagen!
Na toestemming te hebben gekregen van mijn vrouw om een BGE aan te schaffen, ben ik in de wondere wereld van Kamado koken terecht gekomen en hebben jullie mij van veel informatie hierover voorzien. Dus na de aanschaf van een Auplex Large gelijk maar bij dit forum aangemeld.
Over mijzelf: Man ,38 jaar en hou van lekker eten. Eerst een fervent BBQ hater (had hekel aan vuur aanmaken) waardoor ik altijd pyromane vrienden moest uitnodigen; en dan kan je de andere niet daar laten, dus wordt het weer een schrans- en drinkfestijn in de traditie van Asterix & Obelix.
Door de aanschaf van een tweedehands Weber m?t een starter meer gaan BBQ'en. Totdat ik een beetje zat werd van de continue stroom van briketten. En dat mijn asplaat er steeds uit viel.
Nu dus een Auplex kamado en een wereld gaat open.
Er staat veel op mijn lijstje om te maken: sate kambing, pulled porc, pizza, taarten, brood, te veel om op te noemen maar gelukkig staat het hier allemaal opgeslagen!