J
Jooststolker
Gast
Hallo
Graag wil ik me even voorstellen aan het Barbecue genootschap.
Mijn naam is Joost, 35 jaar en woonachtig in Boskoop.
Ik heb gisteren een Barbecue Workshop gevolg bij Gabor Vroegop uit Boskoop.
Hebben daar onder andere Moink Balls gemaakt, Spare-ribs en gepekelde Zalm gemarineerd met dijon mosterd en basterdsuiker.
Dit alles was zeer geslaagd en ga me dan ook meer verdiepen in het 'echte' BBQ-en.
Heb op dit moment een Weber On Touch Original maar wil overstappen naar de One Touch Premium. Werkt toch wat praktischer denk ik.
Ik hoop graag van jullie te horen en een hoop van jullie BBQ technieken te leren.
Met vriendelijke groet,
Joost Stolker
Graag wil ik me even voorstellen aan het Barbecue genootschap.
Mijn naam is Joost, 35 jaar en woonachtig in Boskoop.
Ik heb gisteren een Barbecue Workshop gevolg bij Gabor Vroegop uit Boskoop.
Hebben daar onder andere Moink Balls gemaakt, Spare-ribs en gepekelde Zalm gemarineerd met dijon mosterd en basterdsuiker.
Dit alles was zeer geslaagd en ga me dan ook meer verdiepen in het 'echte' BBQ-en.
Heb op dit moment een Weber On Touch Original maar wil overstappen naar de One Touch Premium. Werkt toch wat praktischer denk ik.
Ik hoop graag van jullie te horen en een hoop van jullie BBQ technieken te leren.
Met vriendelijke groet,
Joost Stolker