BasBQ
Beef en Steak

even voorstellen

Miki

Stoker
Berichten
280
Hallo, ik ben Miki en ik woon in Rotterdam. Sinds een paar weken ben ik wat fanatieker bezig met Charcuterie. Ik heb
in het verleden wel vaker verse worst gemaakt. Maar nu wil ik mij er wat meer in verdiepen. Ik ben begonnen met
wat eenvoudigere recepten, zoals een zuurkoolspek en voor het eerst buikspek gebakken na het eerst een dag in een "brine" te
hebben laten trekken. Dat laatste werd te zout, en ik realiseerde mij dat ik alle hulp kan gebruiken. Vanavond heb
ik een nieuwe poging gewaagd met behulp van het boekje "Charcuterie, the craft of salting, curing and smoking". Ik zal daar
even een aparte topic aan wijden.
 
Welkom bij de club!

Charcuterie is een boek wat meerdere leden gebruiken.
 
Ha Miki, welkom hier!
 
Welkom miki!!!
 
Hoi Miki,

Van harte welkom bij het Genootschap!
 
Hoi Miki, welkom hier
 
hoi Miki,
welkom bij dit edele genootschap
 
Hallo Miki, welkom hier
 
Van harte welkom Miki!! :)
 
welkom Miki
 
Welkom hier Miki!
 
Terug
Bovenaan Onderaan