Hallo, ik ben Miki en ik woon in Rotterdam. Sinds een paar weken ben ik wat fanatieker bezig met Charcuterie. Ik heb
in het verleden wel vaker verse worst gemaakt. Maar nu wil ik mij er wat meer in verdiepen. Ik ben begonnen met
wat eenvoudigere recepten, zoals een zuurkoolspek en voor het eerst buikspek gebakken na het eerst een dag in een "brine" te
hebben laten trekken. Dat laatste werd te zout, en ik realiseerde mij dat ik alle hulp kan gebruiken. Vanavond heb
ik een nieuwe poging gewaagd met behulp van het boekje "Charcuterie, the craft of salting, curing and smoking". Ik zal daar
even een aparte topic aan wijden.
in het verleden wel vaker verse worst gemaakt. Maar nu wil ik mij er wat meer in verdiepen. Ik ben begonnen met
wat eenvoudigere recepten, zoals een zuurkoolspek en voor het eerst buikspek gebakken na het eerst een dag in een "brine" te
hebben laten trekken. Dat laatste werd te zout, en ik realiseerde mij dat ik alle hulp kan gebruiken. Vanavond heb
ik een nieuwe poging gewaagd met behulp van het boekje "Charcuterie, the craft of salting, curing and smoking". Ik zal daar
even een aparte topic aan wijden.