smokeyzwolle
Tondelzoeker
- Berichten
- 1
Hallo mede bbq-ers.
Hierbij het voorstelrondje.
2 jaar geleden door een oud collega en bbq fan in het wereldje gerold.
Begonnen met een weber47 premium, waar een paar maanden later een 2e van kwam voor op de camping (seizoenplaats). Hier ben ik via deze maat wegwijs gemaakt met écht bbq-en. Op de 47 ben ik begonnen met spareribs en pulled pork, wat best lukte ook trouwens. Ook kon ik prima hele kip op de gekochte rotisserie maken. Uiteindelijk begin dit jaar de 2 47's verkocht en nu trotse bezitter van 2 mastertouch ketels. 1 thuis, en 1 op de camping. Toch iets meer ruimte en geen spijt van. Overigens heb ik tot nog toe t spul gewoon 2e hands gekocht waarbij de 47's voor 35 aan- en verkocht zijn en de 57's voor 40 euro paraat staan. Inmiddels trotse eigenaar van een slow&sear inzetstuk en een vortex. Wat ik nu zoal maak zijn pulled pork van procureur, kipvleugels, beenham, pulled chicken, buikspek en sinds vandaag ook gerookte kipfilet.
Op mijn wensenlijstje staan nog een rotisserie voor de 57 en een WSM
Ik heb erg genoten van de podcast op Spotify, vooral ook het feit dat een 'ketelboertje' niks onderdoet voor een 'kamadopatser', die overigens ook in mijn vriendenkring rondzwerven hoor. Ik vind 't leuk om lekker met m'n ketel bezig te zijn en m regelmatig bij te stellen. Voor mij is dat echt barbequen.
Hierbij het voorstelrondje.
2 jaar geleden door een oud collega en bbq fan in het wereldje gerold.
Begonnen met een weber47 premium, waar een paar maanden later een 2e van kwam voor op de camping (seizoenplaats). Hier ben ik via deze maat wegwijs gemaakt met écht bbq-en. Op de 47 ben ik begonnen met spareribs en pulled pork, wat best lukte ook trouwens. Ook kon ik prima hele kip op de gekochte rotisserie maken. Uiteindelijk begin dit jaar de 2 47's verkocht en nu trotse bezitter van 2 mastertouch ketels. 1 thuis, en 1 op de camping. Toch iets meer ruimte en geen spijt van. Overigens heb ik tot nog toe t spul gewoon 2e hands gekocht waarbij de 47's voor 35 aan- en verkocht zijn en de 57's voor 40 euro paraat staan. Inmiddels trotse eigenaar van een slow&sear inzetstuk en een vortex. Wat ik nu zoal maak zijn pulled pork van procureur, kipvleugels, beenham, pulled chicken, buikspek en sinds vandaag ook gerookte kipfilet.
Op mijn wensenlijstje staan nog een rotisserie voor de 57 en een WSM

Ik heb erg genoten van de podcast op Spotify, vooral ook het feit dat een 'ketelboertje' niks onderdoet voor een 'kamadopatser', die overigens ook in mijn vriendenkring rondzwerven hoor. Ik vind 't leuk om lekker met m'n ketel bezig te zijn en m regelmatig bij te stellen. Voor mij is dat echt barbequen.