Beef en Steak

Even voorstellen

nielswest

Tondelzoeker
Berichten
1
Ik ben NIels en woon bij Dieren.
Ik heb een groot deel van mijn jeugd in het buitenland gewoond, waar een vuurtje stoken en je lunch of avond eten maken heel gewoon was. Met mijn ouders en zussen hebben we daar altijd veel gebruik van gemaakt. Met mijn eigen familie wel gebbqd maar pas net een Grizzly kamado gekocht. 60 vond ik een mooi moment daarvoor :). Van mijn vader heb ik het roken van vis geleerd. en heb dan ook al mijn eerste forellen gemaakt. heerlijk.
Tot nu toe vooral op "lage temperatuur" sausijzen, hamburgers en een paar ribeye gemaakt. met als moeilijkste een lamsrack. Tot nu toe is alles goed gelukt.
natuurlijk ga ik nu voor de bekende stoof en rook gerechten.
Het valt mij op dat eigenlijk alles speciaal smaakt. nu koop ik ook wat beter vlees of vis voor op de bbq. dat zal ook wel schelen.
ik ga eens een duik nemen in de vele onderwerpen en discussies op dit forum.
tot typs.
NIels
 
Terug
Bovenaan Onderaan