Hey allemaal,
Na grondig opzoekwerk online en veel leesmateriaal onder andere uit dit forum, eindelijk tijd en moed gevonden om mijn weber kettle eens grondig te testen. Met de snake method de bbq rond 110-120 graden kunnen houden. Moet wel zeggen dat ik meer heb moeten spelen met mijn vents dan gedacht. Ribbetjes zijn geslaagd (al zeg ik het zelf ). Ik gebruikte het sap (boter, rietsuiker en bbqsaus) uit mijn zilverpapier om de ribbetjes nog even te lakken. Ik vond wel de smaak van de saus wat flauwtjes. Zou ik in de toekomst gewoon los bbq saus nog eens gebruiken om te lakken of misschien meer saus in het zilverpapier?
). Ik gebruikte het sap (boter, rietsuiker en bbqsaus) uit mijn zilverpapier om de ribbetjes nog even te lakken. Ik vond wel de smaak van de saus wat flauwtjes. Zou ik in de toekomst gewoon los bbq saus nog eens gebruiken om te lakken of misschien meer saus in het zilverpapier? 
Bij deze Op naar extra probeerseltjes
 Op naar extra probeerseltjes
		
		
	
	
		 
	
		 
	
	
		
			
		
		
	
				
			Na grondig opzoekwerk online en veel leesmateriaal onder andere uit dit forum, eindelijk tijd en moed gevonden om mijn weber kettle eens grondig te testen. Met de snake method de bbq rond 110-120 graden kunnen houden. Moet wel zeggen dat ik meer heb moeten spelen met mijn vents dan gedacht. Ribbetjes zijn geslaagd (al zeg ik het zelf
 ). Ik gebruikte het sap (boter, rietsuiker en bbqsaus) uit mijn zilverpapier om de ribbetjes nog even te lakken. Ik vond wel de smaak van de saus wat flauwtjes. Zou ik in de toekomst gewoon los bbq saus nog eens gebruiken om te lakken of misschien meer saus in het zilverpapier?
). Ik gebruikte het sap (boter, rietsuiker en bbqsaus) uit mijn zilverpapier om de ribbetjes nog even te lakken. Ik vond wel de smaak van de saus wat flauwtjes. Zou ik in de toekomst gewoon los bbq saus nog eens gebruiken om te lakken of misschien meer saus in het zilverpapier? Bij deze
 Op naar extra probeerseltjes
 Op naar extra probeerseltjes 
	 
			 
			 
 
		 
 
		 
 
		 
 
		 
 
		 
 
		 
 
		