Hallo, ik stel me even voor. Ik ben Sam en heb enkele maanden terug een Kamado Joe Classic 1 aangekocht en sindsdien helemaal verknocht. Voorlopig echter enkel nog maar "eenvoudigere" gerechten gemaakt, zoals pizza, nacho's, beer can chicken, spatchcock chicken, frikandel burnt ends en uiteraard 3-2-1 ribs.
Als extra materiaal heb ik voorlopig: pizzasteen (KJ), skillet (lidl), dutch oven (lidl) en rib rack (ikea). Ik ben nog op zoek naar een goede rotisserie. Ik heb die van LetzQ besteld maar verschillende onderdelen waren geplooid (fabrieksfouten), waarna ik die heb geretourneerd. Ik vraag me af of er veel kwaliteitsverschil zit tussen de verschillende merken?
Ik heb ook een Inkbird INT-11I-B Mini besteld, maar die is onderweg (vanuit China)
Als extra materiaal heb ik voorlopig: pizzasteen (KJ), skillet (lidl), dutch oven (lidl) en rib rack (ikea). Ik ben nog op zoek naar een goede rotisserie. Ik heb die van LetzQ besteld maar verschillende onderdelen waren geplooid (fabrieksfouten), waarna ik die heb geretourneerd. Ik vraag me af of er veel kwaliteitsverschil zit tussen de verschillende merken?
Ik heb ook een Inkbird INT-11I-B Mini besteld, maar die is onderweg (vanuit China)