Beef en Steak

Even voorstellen

Bertk

Tondelzoeker
Berichten
2
Hoi Ik ben Bert.
Fervent kook en bbq liefhebber.
Al een aantal jaar aan het koken op oa kamado's en ook ervaring met weber kettle. Op al deze kan ik de meeste gerechten zoals spare ribs, Pulled pork, steaks, beer can chicken, MOINK balls etc makkelijk bereiden
Sinds vorig jaar de kamado geupgrade naar een Bastard VX Large.
Nu op zoek naar nog een BBQ voor ernaast maar daar is grote twijfel: Een masterbuild gavity (800 / 1150 / XT) ?? of een Napoleon 425 (en welke dan)
Ben op zoek naar wat gemak voor erbij of snel na werk toch nog even iets te kunnen maken. Rotisserie moet er zeker zijn want dat heb ik momenteel nog niet.
 
Welkom Bert!

Mooie bbq die VX!
Iets moois voor erbij, voor hoeveel man wil je effe vlug wat bereiden?

Ik red mij nog altijd goed op een wga als ik effe snel wat wil maken voor tussendoor of na het werk.
Is niet groot maar kan zo op je eettafel staan als een gourmettestel 😜 en handig voor mee op vakantie maar ik lees uit jouw overweging dat het iets "groots" moet zijn voor erbij.
 
Welkom Bert.
 
Welkom Bert, veel plezier en inspiratie hier!
 
Hoj Bert,
Welkom bij het Genootschap
 
Welkom Bert
 
Terug
Bovenaan Onderaan