- Berichten
- 126
Hallo,
Na jaren vlees te hebben gecremeerd, ben ik me meer gaan verdiepen in het bbqen. Eten is een passie van me, en ben hier regelmatig mee bezig.
Sinds enige tijd been ik met slow cooking bezig, wat ik ook met de BBQ wil gaan doen. Verder ben ik een liefhebber van spice food, dus mijn andere hobby is het kweken van hete pepersoorten, en het maken van pittige sausen voor bij het vlees. Aangezien ik gemakkelijk ben aangelegd, heb ik aardas in mijn tuin laten aanleggen, voor de BBQ en een 7kW Wokbrander, welke ik gebruik onder een Bogracs, (hongaarse heksenketel
), voor de stoofschotels.
Ik kom regelmatig in hongarije, waar ik grote stukken hertenbiefstuk mee neem, gerookte hammen en vers gemaakte worsten. De worstenstopper heb al staan, maar nog nooit gebruikt.
Ik beschik op dit moment uit de volgende apparatuur:
Boretti Da Vinci Top
Bradley smoker
en de Bogracs
Ik hop hier een hoop nieuwe technieken te leren
Na jaren vlees te hebben gecremeerd, ben ik me meer gaan verdiepen in het bbqen. Eten is een passie van me, en ben hier regelmatig mee bezig.
Sinds enige tijd been ik met slow cooking bezig, wat ik ook met de BBQ wil gaan doen. Verder ben ik een liefhebber van spice food, dus mijn andere hobby is het kweken van hete pepersoorten, en het maken van pittige sausen voor bij het vlees. Aangezien ik gemakkelijk ben aangelegd, heb ik aardas in mijn tuin laten aanleggen, voor de BBQ en een 7kW Wokbrander, welke ik gebruik onder een Bogracs, (hongaarse heksenketel

Ik kom regelmatig in hongarije, waar ik grote stukken hertenbiefstuk mee neem, gerookte hammen en vers gemaakte worsten. De worstenstopper heb al staan, maar nog nooit gebruikt.
Ik beschik op dit moment uit de volgende apparatuur:
Boretti Da Vinci Top
Bradley smoker
en de Bogracs
Ik hop hier een hoop nieuwe technieken te leren