BasBQ
Beef en Steak

Even voorstellen

 

Hendrikus59

Sprokkelaar
Berichten
47
Graag wil ik mij even voorstellen.

Ik ben Henny en ben sinds kort aan het barbecueën begonnen.
De laatste tijd kijk ik veel op jullie forum en dat inspireert mij enorm.
Ik heb een Weber 57cm, heb anderhalve maand geleden voor het eerst Pulled Pork gemaakt, wat goed gelukt was, ik was verbaasd hoe de Weber het volhield met de constante temperatuur.
Ik heb 3 weken geleden een slow n sear gekocht voor de Weber en er Spareribs mee gemaakt, geweldig dat ding.
En vandaag een reebout op het vuur gelegd.
Kortom ik ben nu al helemaal verslaafd aan het bbq'en.

Groet
Henny
 
Welkom.
Maar wij zien ook graag foto's.
Anders niet gebeurd 😉
 
Hierbij wat foto's van de reebout

REU_3034_5226.jpg


REU_3027_5219.jpg


meat5.jpg


meat6.jpg


REU_3017_5209.jpg
 
Welkom Henny!
 
Welkom Henny! Dat is een mooi stukje vlees wat je hebt gemaakt! Past nog maar net op het serveerplankje!
 
Welkom, wat een mooie reebout is dat. Veel plezier op het forum, met deze foto's geef je meteen weer inspiratie aan anderen!
 
Welkom Henny, veel plezier en inspiratie hier!
 
Terug
Bovenaan Onderaan