Goedemorgen! Ik ben Thomas uit het mooie Alkmaar. Ik ben altijd al fan geweest van het traditionele bbqen met hamburgers en speklapjes, maar op een dag werd ik wakker en dacht ik laat ik eens spareribs maken. Dus overal informatie gezocht en zo ben ik hier terecht gekomen.
Ik kook op een simpele Weber bbq van 46 cm, maar als ik het echt leuk ga vinden komt er uiteraard een kamado.
Morgen eerst een test zonder vlees om te kijken hoe ik de temperatuur ga bereiken en dan wil ik volgende week de spareribs gaan maken.
Uiteraard zal ik de nodige foto's hier toevoegen als het gelukt is
Ik kook op een simpele Weber bbq van 46 cm, maar als ik het echt leuk ga vinden komt er uiteraard een kamado.
Morgen eerst een test zonder vlees om te kijken hoe ik de temperatuur ga bereiken en dan wil ik volgende week de spareribs gaan maken.
Uiteraard zal ik de nodige foto's hier toevoegen als het gelukt is
