- Berichten
- 118
Hoi allemaal,
Ik ben Robbert Jongeneel, 28 jaar oud en na al een tijdje rond te speuren op dit forum vond ik het wel tijd om ook lid te worden.
Sinds een aantal jaar heb ik een Patton kamado met rooster van 33cm en vorig jaar een Weber Spirit gekocht. Deze is vanmiddag weer verkocht omdat ik het stoeien met hout en houtskool veels te leuk vind. Koken in de keuken is ook wel tof.
Er komt waarschijnlijk een tweede kamado met maat L of XL, maar welke en wanneer ben ik nog niet helemaal over uit. Tot die tijd op de Patton aan de rook.
Leukste creaties waren het chinees buikspek, pork rib rack en zoete tomaten in de skillet, maar die worden aardig afgewisseld met te zoute gepekelde kip, droge biefstuk en net-niet-gare asperges. Meestal komen die met teveel haast. Genoeg te leren dus! Gisteravond workshop bij HarlemBBQ gedaan en dat was erg leuk.
Hieronder twee foto's die ik nog wel kon vinden.
Groeten,
Robbert
Ik ben Robbert Jongeneel, 28 jaar oud en na al een tijdje rond te speuren op dit forum vond ik het wel tijd om ook lid te worden.
Sinds een aantal jaar heb ik een Patton kamado met rooster van 33cm en vorig jaar een Weber Spirit gekocht. Deze is vanmiddag weer verkocht omdat ik het stoeien met hout en houtskool veels te leuk vind. Koken in de keuken is ook wel tof.
Er komt waarschijnlijk een tweede kamado met maat L of XL, maar welke en wanneer ben ik nog niet helemaal over uit. Tot die tijd op de Patton aan de rook.
Leukste creaties waren het chinees buikspek, pork rib rack en zoete tomaten in de skillet, maar die worden aardig afgewisseld met te zoute gepekelde kip, droge biefstuk en net-niet-gare asperges. Meestal komen die met teveel haast. Genoeg te leren dus! Gisteravond workshop bij HarlemBBQ gedaan en dat was erg leuk.
Hieronder twee foto's die ik nog wel kon vinden.
Groeten,
Robbert