Mijn naam is Cees,
Ik ben gediplomeerd "pyromaan", oftewel kok, maar kom als bbq'er nog maar net om de hoek kijken. Van huis uit ben ik al lang een griller. De laatste jaren echter begint mijn interesse meer en meer te groeien naar het bbq'en met deksel en naar alle mogelijkheden die geboden worden. Zo ook het low en slow trekt mij zeer aan. Een echte "die hard" ben ik niet, maar wie weet dat dat nog komen gaat. Ik ben graag bezig op de Q voor mijn familie.
Ik ben ooit begonnen met een Outdoorchef en daarna een Jamie Oliver, nu heb ik sinds kort een Weber mastertouch premium aangeschaft. Daarmee ben ik nu wel bezig om mijn temperatuur beheersing beter onder de knie te krijgen en hoop hier bij het genootschap mijn kennis te vergroten. Voor nu wil ik het hierbij laten, mocht ik in de toekomst vragen hebben zal ik die zeker hier stellen.
Met vurige groet,
Cees
Ik ben gediplomeerd "pyromaan", oftewel kok, maar kom als bbq'er nog maar net om de hoek kijken. Van huis uit ben ik al lang een griller. De laatste jaren echter begint mijn interesse meer en meer te groeien naar het bbq'en met deksel en naar alle mogelijkheden die geboden worden. Zo ook het low en slow trekt mij zeer aan. Een echte "die hard" ben ik niet, maar wie weet dat dat nog komen gaat. Ik ben graag bezig op de Q voor mijn familie.
Ik ben ooit begonnen met een Outdoorchef en daarna een Jamie Oliver, nu heb ik sinds kort een Weber mastertouch premium aangeschaft. Daarmee ben ik nu wel bezig om mijn temperatuur beheersing beter onder de knie te krijgen en hoop hier bij het genootschap mijn kennis te vergroten. Voor nu wil ik het hierbij laten, mocht ik in de toekomst vragen hebben zal ik die zeker hier stellen.
Met vurige groet,
Cees