Een goeieavond,
Zal mij ook even voorstellen. Mijn naam is Rick uit Hengelo (Overijssel), en ben 32 jaar. Sinds een ruim maandje ben ik ook trotse eigenaar van een "Grizzly Grills Elite Large". Mijn enigste ervaring die ik eerder echt had met een BBQ'en was relatief simpel zoals de meesten het doen, wat briketten in de fik steken en wat vlees er overheen trekken.
Over de jaren heen kreeg ik langzaam steeds meer plezier in, en begon ik met dingen zoals op een lagere temp vlees garen over langere tijd, waar het eerder gewoon het "standaard bbq werk" was. Dit ging maar beperkt op de kleine non-merk bbq die hier stond, en temperatuur regelen was echt een nachtmerrie. Ik wou hier graag verder mee en zodoende ik de kamado er gekomen.
Ben al redelijk enthousiast dingen wezen bijkopen als een Pizza steen + pizzaschep, Vlees klauwen, Gietijzeren grilplaat, Inkbird thermometers en wat andere kleine dingen. Er staat nog genoeg op de wensen lijst maar dit komt met de tijd wel. Voorlopig kan ik me eerst eens gaan uitleven op verschillende recepten en meer kennis en techniek voor de kamado opdoen. Ken ondertussen het kanaal (en site) van Noskos al, en youtube komt met wel meer suggesties van youtubers met kamado's, maar hoop hier eventueel ook wat kennis op te doen.
Zal mij ook even voorstellen. Mijn naam is Rick uit Hengelo (Overijssel), en ben 32 jaar. Sinds een ruim maandje ben ik ook trotse eigenaar van een "Grizzly Grills Elite Large". Mijn enigste ervaring die ik eerder echt had met een BBQ'en was relatief simpel zoals de meesten het doen, wat briketten in de fik steken en wat vlees er overheen trekken.
Over de jaren heen kreeg ik langzaam steeds meer plezier in, en begon ik met dingen zoals op een lagere temp vlees garen over langere tijd, waar het eerder gewoon het "standaard bbq werk" was. Dit ging maar beperkt op de kleine non-merk bbq die hier stond, en temperatuur regelen was echt een nachtmerrie. Ik wou hier graag verder mee en zodoende ik de kamado er gekomen.
Ben al redelijk enthousiast dingen wezen bijkopen als een Pizza steen + pizzaschep, Vlees klauwen, Gietijzeren grilplaat, Inkbird thermometers en wat andere kleine dingen. Er staat nog genoeg op de wensen lijst maar dit komt met de tijd wel. Voorlopig kan ik me eerst eens gaan uitleven op verschillende recepten en meer kennis en techniek voor de kamado opdoen. Ken ondertussen het kanaal (en site) van Noskos al, en youtube komt met wel meer suggesties van youtubers met kamado's, maar hoop hier eventueel ook wat kennis op te doen.