Hallo allemaal,
Bij deze wil ik mij graag even voorstellen. Ik ben Bas en woon in het mooie Groningen. Al jaren BBQ ik met veel plezier, alleen dit jaar ben ik pas echt de mogelijkheden gaan ontdekken van mijn Weber. Na het lezen van Smokey Goodness van Jord Althuizen, snap ik dat Low and slow veel leuker is en vooral lekkerder is dan de standaard speklappen en hamburgers. Ik las al een tijdje mee, en vind het leuk om nu ook zelf eens wat te posten.
Bij deze wil ik mij graag even voorstellen. Ik ben Bas en woon in het mooie Groningen. Al jaren BBQ ik met veel plezier, alleen dit jaar ben ik pas echt de mogelijkheden gaan ontdekken van mijn Weber. Na het lezen van Smokey Goodness van Jord Althuizen, snap ik dat Low and slow veel leuker is en vooral lekkerder is dan de standaard speklappen en hamburgers. Ik las al een tijdje mee, en vind het leuk om nu ook zelf eens wat te posten.