BasBQ
Beef en Steak

Even voorstellen

 

BasGrunn

Sprokkelaar
Berichten
48
Hallo allemaal,

Bij deze wil ik mij graag even voorstellen. Ik ben Bas en woon in het mooie Groningen. Al jaren BBQ ik met veel plezier, alleen dit  jaar ben ik pas echt de mogelijkheden gaan ontdekken van mijn Weber. Na het lezen van Smokey Goodness van Jord Althuizen, snap ik dat Low and slow veel leuker is en vooral lekkerder is dan de standaard speklappen en hamburgers. Ik las al een tijdje mee, en vind het leuk om nu ook zelf eens wat te posten.
 
Thnxs heren! Ik ben me wat aan het inlezen over het plaatsen van foto's. Kijken of het lukt....

 
Welkom hier Bas!
 
Hoi Bas,
welkom bij het Genootschap.
Tussen "Low&Slow" en het "oud Hollands vlees cremeren" zit nog een redelijk gat binnen de echte BBQ  ;)
 
Welkom hier Bas
 
Bedankt allemaal. Ik lees met veel interesse de vele posts hier.  Erg leerzaam en brengt ook veel nieuwe idee?n met zich mee.

Verstuurd vanaf mijn SM-G960F met Tapatalk

 
Van harte welkom bij het Genootschap!
 
Hoi Bas,

Welkom op het BBQ Genootschap en veel plezier op dit forum.
 
Terug
Bovenaan Onderaan