- Berichten
- 46
Goedenmorgen!
ik ben Martijn, 27 jaar en kom uit de regio eindhoven.
ik ben al enige tijd bezig met BBQen maar dan vooral op de "simpele" methode, kolen erin en gaan met die banaan
nu ben ik sinds een maand of 3 meer gaan interesseren in low and slow technieken en het roken van vlees.
op dit moment heb ik een weber 57cm als bbq die het al een paar jaar goed doet.
het spelen met de temperatuur gaat me vrij goed af met deze BBQ, paar keer nu zelf gemarineerde spare ribs in gemaakt en dat beviel toch wel vrij goed.
ben nog niet helemaal tevreden over de malsheid van de ribbetjes, maar dat is nog even verder oefenen denk ik
ook heb ik sinds kort een vlees temperatuur meter met 2 probes (en de mogelijkheid om hem uit te breiden tot 6 probes) van herqs, en dat malle ding heeft Bluetooth en via de app kan ik de temperatuur range instellen en alarmen erop zetten. nu nog maar 1 keer gebruikt maar ik vind het ideaal!
ondertussen ben ik ook aan het kijken om er een offset BBQ smoker bij te halen, lijkt me wel ideaal, grote brede grill voor "normaal" BBQen en als ik de tijd heb lekker de smoker aanzetten en daar mee spelen ;-)
maar eerst ga ik morgen nog een kleinere BBQ ophalen voor op de camping en gewoon mee te spelen natuurlijk
nouja, hopelijk geeft dit een idee van wie ik ben en hoop nog genoeg te kunnen leren hier :-D
Gr,
Martijn
hier nog een paar "creaties" van mij van de afgelopen weken:
3e keer ribbetjes proberen

baksteen burger met als inspiratie recept van bbq helden, deze hebben we omgenoemd tot jawbreaker, de burger was echt te dik, voor de volgende keer iets dunner en breder
ik ben Martijn, 27 jaar en kom uit de regio eindhoven.
ik ben al enige tijd bezig met BBQen maar dan vooral op de "simpele" methode, kolen erin en gaan met die banaan

nu ben ik sinds een maand of 3 meer gaan interesseren in low and slow technieken en het roken van vlees.
op dit moment heb ik een weber 57cm als bbq die het al een paar jaar goed doet.
het spelen met de temperatuur gaat me vrij goed af met deze BBQ, paar keer nu zelf gemarineerde spare ribs in gemaakt en dat beviel toch wel vrij goed.
ben nog niet helemaal tevreden over de malsheid van de ribbetjes, maar dat is nog even verder oefenen denk ik
ook heb ik sinds kort een vlees temperatuur meter met 2 probes (en de mogelijkheid om hem uit te breiden tot 6 probes) van herqs, en dat malle ding heeft Bluetooth en via de app kan ik de temperatuur range instellen en alarmen erop zetten. nu nog maar 1 keer gebruikt maar ik vind het ideaal!
ondertussen ben ik ook aan het kijken om er een offset BBQ smoker bij te halen, lijkt me wel ideaal, grote brede grill voor "normaal" BBQen en als ik de tijd heb lekker de smoker aanzetten en daar mee spelen ;-)
maar eerst ga ik morgen nog een kleinere BBQ ophalen voor op de camping en gewoon mee te spelen natuurlijk

nouja, hopelijk geeft dit een idee van wie ik ben en hoop nog genoeg te kunnen leren hier :-D

Gr,
Martijn
hier nog een paar "creaties" van mij van de afgelopen weken:

3e keer ribbetjes proberen

baksteen burger met als inspiratie recept van bbq helden, deze hebben we omgenoemd tot jawbreaker, de burger was echt te dik, voor de volgende keer iets dunner en breder
