Grim Fandango
Tondelzoeker
- Berichten
- 9
Goedendag. Mijn naam is Grim.
Ik heb mij op het forum aangemeld zodat ik informatie en kennis op kan doen met betrekking tot bbq-en. Altijd al met veel plezier gekookt. Dat is voor mij echt een hobby. Vlees ging dan vaak in de oven. Maar ik wist eigenlijk altijd al: zoiets als low&slow in de oven is toch niet hetzelfde als op de bbq. Na uitproberen van een kamado bij een kennis was ik verkocht. Niet alleen vond ik het resultaat heerlijk, maar ook het hele proces vond ik onwijs leuk.
Na bijna een jaar lang twijfelen / vergelijken / inlezen heb ik de "bastard large" kamado gekocht. Dat is eigenlijk al met hulp van mensen op het forum, omdat ik stiekem ook op dit forum al allerlei topics heb gelezen. In anticipatie op mijn aankoop heb ik zeker een uur of 10 aan instructie en/of recept videos zitten kijken. Ik heb dus een idee waar ik moet starten en ken de principes. Maar je leert natuurlijk pas echt door te proberen. Nu ik het eindelijk ga proberen hoop ik ervaringen te delen op het forum, tips en advies te kunnen ontvangen en gewoon te kunnen communiceren met mensen die een passie hebben voor bbq. Op die manier hoop ik snel veel te leren.
Ik heb mij op het forum aangemeld zodat ik informatie en kennis op kan doen met betrekking tot bbq-en. Altijd al met veel plezier gekookt. Dat is voor mij echt een hobby. Vlees ging dan vaak in de oven. Maar ik wist eigenlijk altijd al: zoiets als low&slow in de oven is toch niet hetzelfde als op de bbq. Na uitproberen van een kamado bij een kennis was ik verkocht. Niet alleen vond ik het resultaat heerlijk, maar ook het hele proces vond ik onwijs leuk.
Na bijna een jaar lang twijfelen / vergelijken / inlezen heb ik de "bastard large" kamado gekocht. Dat is eigenlijk al met hulp van mensen op het forum, omdat ik stiekem ook op dit forum al allerlei topics heb gelezen. In anticipatie op mijn aankoop heb ik zeker een uur of 10 aan instructie en/of recept videos zitten kijken. Ik heb dus een idee waar ik moet starten en ken de principes. Maar je leert natuurlijk pas echt door te proberen. Nu ik het eindelijk ga proberen hoop ik ervaringen te delen op het forum, tips en advies te kunnen ontvangen en gewoon te kunnen communiceren met mensen die een passie hebben voor bbq. Op die manier hoop ik snel veel te leren.
Laatst bewerkt: