Hallo allemaal,
nadat ik afgelopen jaar meerdere keren van een goddelijk lekkere maaltijd bij en van forumlid Poetsertje heb genoten, wil ik me toch eens wat meer gaan verdiepen in de wereld van de echte BBQ.
Vanuit mijn ervaring als slager, durf ik te stellen dat ik veel verstand van vlees heb, en de bereiding ervan.
Daardoor heb ik nog weleens discussie gehad over het voornemen van Poetsertje om bepaalde vleessoorten op de BBQ te willen bereiden.
Sucade op de BBQ? Doe eens normaal. Dat kan helemaal niet!
Je raadt het al, inmiddels ben ik overtuigd van het tegendeel. En hoe!
Als slager gaat er een heel nieuwe wereld voor me open in het ervaren hoe een goed stuk vlees ook anders kan smaken.
Sterker nog... ik heb nog nooit zo genoten van vlees. En dat van de BBQ!
Inmiddels is de aanschaf van een smoker BBQ een feit en wil ik deze in gaan wijden met de bereiding van een heerlijk (simpel) recept van hier op het forum.
Kortom, ik hoop en verwacht hier mijn kennis van een hele andere dimensie van vleesbereiding te vergroten.
Gr,
Erwin
nadat ik afgelopen jaar meerdere keren van een goddelijk lekkere maaltijd bij en van forumlid Poetsertje heb genoten, wil ik me toch eens wat meer gaan verdiepen in de wereld van de echte BBQ.
Vanuit mijn ervaring als slager, durf ik te stellen dat ik veel verstand van vlees heb, en de bereiding ervan.
Daardoor heb ik nog weleens discussie gehad over het voornemen van Poetsertje om bepaalde vleessoorten op de BBQ te willen bereiden.
Sucade op de BBQ? Doe eens normaal. Dat kan helemaal niet!
Je raadt het al, inmiddels ben ik overtuigd van het tegendeel. En hoe!
Als slager gaat er een heel nieuwe wereld voor me open in het ervaren hoe een goed stuk vlees ook anders kan smaken.
Sterker nog... ik heb nog nooit zo genoten van vlees. En dat van de BBQ!
Inmiddels is de aanschaf van een smoker BBQ een feit en wil ik deze in gaan wijden met de bereiding van een heerlijk (simpel) recept van hier op het forum.
Kortom, ik hoop en verwacht hier mijn kennis van een hele andere dimensie van vleesbereiding te vergroten.
Gr,
Erwin