Vorige week de verjaardag van mijn dochter gevierd met een lekker stukje vlees... een entrecote had ze nog nooit gehad en ik nog nooit een ribeye.
Bij mijn favo slager een paar mooie stukjes vlees gehaald.
Op zondag om 15.00 de Kamado aan gestoken, alleen dat al is leuk toch
Heb getwijfeld maar heb ze lekker op de grillplaat aangezet en voorzien van een paar mooie streepjes, daarna in een paar flinke stukken folie.
Uiteindelijk zeer geslaagd! Een paar botermalse stukken vlees!
De entrecote gaan we vaker doen, de ribeye is niet mijn ding
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
Bij mijn favo slager een paar mooie stukjes vlees gehaald.
Op zondag om 15.00 de Kamado aan gestoken, alleen dat al is leuk toch

Heb getwijfeld maar heb ze lekker op de grillplaat aangezet en voorzien van een paar mooie streepjes, daarna in een paar flinke stukken folie.
Uiteindelijk zeer geslaagd! Een paar botermalse stukken vlees!
De entrecote gaan we vaker doen, de ribeye is niet mijn ding

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk