Hoi allemaal. Dit heb ik gegeten vandaag.
Een entrecote op de Q,
Eerst 24 uur in de rub en vacu?m.
Daarna rustig op kamertemperatuur laten komen.
Toen een klein uurtje op de Q. Temp ongeveer 150 graden
Bij een kern temperatuur van 49 graden de entrecote in de aluminium folie en 20 minuten laten rusten.
De entrecote aangesneden en we konden eten,
Roosevelt aardappelen ook van de Q er bij, voor de kids verste worstelen en wij haricoverts in gerold in spek er bij.
De entrecote was super mals en heel sappig.
Nu de foto's



Een entrecote op de Q,
Eerst 24 uur in de rub en vacu?m.
Daarna rustig op kamertemperatuur laten komen.
Toen een klein uurtje op de Q. Temp ongeveer 150 graden
Bij een kern temperatuur van 49 graden de entrecote in de aluminium folie en 20 minuten laten rusten.
De entrecote aangesneden en we konden eten,
Roosevelt aardappelen ook van de Q er bij, voor de kids verste worstelen en wij haricoverts in gerold in spek er bij.
De entrecote was super mals en heel sappig.
Nu de foto's


