- Berichten
- 824
Even geleden liep ik tegen een mooi stukje vlees aan dat aan mijn vingers bleef zitten tot bij de kassa was dus maar mee genomen.
Thuis nog het slagersmes vastgehouden en deze rol ervan gemaakt. Het nadeel van ‘n entrecote vindt ik het stuk zeen dat er onder het heerlijke vetje zit. Ik snij deze er zelf altijd uit om het geknoei aan tafel te beperken. Hierdoor komt het vetje vaak geheel los van de entrecote. Door deze op te binden en ook te voorzien van verse rozemarijn, rodepeper, knoflook zout en peper. Ontstaat een heerlijk stukje vlees. En gleufje kersenrood tot een kern van 40c van de Q af. Daarna het vuur hoog opstoken voor de streepje (vooral smaak streepjes)
Het was weer smullen....
foto,s zeggen vaak meer.
Thuis nog het slagersmes vastgehouden en deze rol ervan gemaakt. Het nadeel van ‘n entrecote vindt ik het stuk zeen dat er onder het heerlijke vetje zit. Ik snij deze er zelf altijd uit om het geknoei aan tafel te beperken. Hierdoor komt het vetje vaak geheel los van de entrecote. Door deze op te binden en ook te voorzien van verse rozemarijn, rodepeper, knoflook zout en peper. Ontstaat een heerlijk stukje vlees. En gleufje kersenrood tot een kern van 40c van de Q af. Daarna het vuur hoog opstoken voor de streepje (vooral smaak streepjes)
Het was weer smullen....
foto,s zeggen vaak meer.