Beef en Steak

entrecote aan het stuk

  • Onderwerp starter Onderwerp starter boa-spijker
  • Startdatum Startdatum
B

boa-spijker

Gast
Wat ik tegenwoordig altijd doe met rundsvlees is het eigenlijk precies andersom dan dat er overal gezegd word.

normaal grill je eerst je vlees op hoog vuur, dan temper je de bbq en gaard dan langzaam door,

ik doe het vlees eerst een uur of 4 op 80 graden
wanneer ik een kerntemperatuur van 48 graden heb bereikt dan pak ik het vlees in.
ik jaag de green egg op 250 graden en grill hem dan pas af.

zo krijg je in mijn ogen een beter stukje vlees op je bord
en helemaal egaal ros?! zoals hij moet zijn................lekker met eigengemaakte bearnaise saus !!!

E1EF93BE-0082-46A5-B43C-B81002453914_zpsbfsmlyjh.jpg


E0A445B9-6C1D-45A2-9175-10628F2793E8_zpslsrq5ykg.jpg

 
Reverse sear, lekker. Mooi die vetrand affakkelen, om nom nom. Lust ik wel :)
 
ook heel lekker.

Lees het receptendeel draadje even door als je wilt, dan zie je he wij recepten geplaatst willen hebben.
Ik verplaats hem weer even voor je  ;)
 
Prima stukje vlees
 
Super. Krijg trek. (En je BGE ziet er nog als nieuw uit😜)
 
Terug
Bovenaan Onderaan