B
boa-spijker
Gast
Wat ik tegenwoordig altijd doe met rundsvlees is het eigenlijk precies andersom dan dat er overal gezegd word.
normaal grill je eerst je vlees op hoog vuur, dan temper je de bbq en gaard dan langzaam door,
ik doe het vlees eerst een uur of 4 op 80 graden
wanneer ik een kerntemperatuur van 48 graden heb bereikt dan pak ik het vlees in.
ik jaag de green egg op 250 graden en grill hem dan pas af.
zo krijg je in mijn ogen een beter stukje vlees op je bord
en helemaal egaal ros?! zoals hij moet zijn................lekker met eigengemaakte bearnaise saus !!!
normaal grill je eerst je vlees op hoog vuur, dan temper je de bbq en gaard dan langzaam door,
ik doe het vlees eerst een uur of 4 op 80 graden
wanneer ik een kerntemperatuur van 48 graden heb bereikt dan pak ik het vlees in.
ik jaag de green egg op 250 graden en grill hem dan pas af.
zo krijg je in mijn ogen een beter stukje vlees op je bord
en helemaal egaal ros?! zoals hij moet zijn................lekker met eigengemaakte bearnaise saus !!!

