Hallo,
ik ben Bj?rn Helmink en heb de afgelopen jaren alleen "standaard" gebarbecued.
Je kent het wel, burgers, worstjes, sate en shaslicks.
Maar nu ben ik toch echt aan een nieuwe BBQ toe en wil ik er wat meer uit gaan halen, zeker na het zien van al die lekkere gerechten.
Zit zelf te denken aan een Weber one touch premium van 57 cm, iemand eventueel nog andere idee?n?
Hoop hier verder veel te leren, dus tips/tricks zijn bijzonder welkom.
groet,
Bj?rn
ik ben Bj?rn Helmink en heb de afgelopen jaren alleen "standaard" gebarbecued.
Je kent het wel, burgers, worstjes, sate en shaslicks.
Maar nu ben ik toch echt aan een nieuwe BBQ toe en wil ik er wat meer uit gaan halen, zeker na het zien van al die lekkere gerechten.
Zit zelf te denken aan een Weber one touch premium van 57 cm, iemand eventueel nog andere idee?n?
Hoop hier verder veel te leren, dus tips/tricks zijn bijzonder welkom.
groet,
Bj?rn