- Berichten
- 41
"El Cheapo Brisket"
Deze stond al een tijdje op de lijst en al 2 maanden in de vriezer.
Een mooie Chuck roast van 1.6kg grain fed van Beef&Steak
Opgestookt naar 110 graden en ruim 4,5 uur laten garen.
Toen ingepakt in Alu'folie, door gaen tot 90 gradden.
Bloemkool met Miso
Bloemkool flink ingesmeerd met roomboter, grof zeezout, zwarte gemalen peper en knoflook granulaat en ruim 3 uur in een pan indirect erbij.
Na 3 uur ingesmeerd met Japanse Miso Pasta en nog 2.5 uur mee laten garen.
Half uurtje laten rusten.
Het resultaat is fantastisch. Mooi zacht vlees en mooie rookring.
Deze stond al een tijdje op de lijst en al 2 maanden in de vriezer.
Een mooie Chuck roast van 1.6kg grain fed van Beef&Steak
Opgestookt naar 110 graden en ruim 4,5 uur laten garen.
Toen ingepakt in Alu'folie, door gaen tot 90 gradden.
Bloemkool met Miso
Bloemkool flink ingesmeerd met roomboter, grof zeezout, zwarte gemalen peper en knoflook granulaat en ruim 3 uur in een pan indirect erbij.
Na 3 uur ingesmeerd met Japanse Miso Pasta en nog 2.5 uur mee laten garen.
Half uurtje laten rusten.
Het resultaat is fantastisch. Mooi zacht vlees en mooie rookring.