BasBQ
Beef en Steak

El Cheapo Brisket

 

Jdibbes

Sprokkelaar
Berichten
41
"El Cheapo Brisket"
Deze stond al een tijdje op de lijst en al 2 maanden in de vriezer.
Een mooie Chuck roast van 1.6kg grain fed van Beef&Steak

Opgestookt naar 110 graden en ruim 4,5 uur laten garen.
IMG-20210319-WA0004.jpeg


Toen ingepakt in Alu'folie, door gaen tot 90 gradden.
20210319_103732.jpg

Bloemkool met Miso
Bloemkool flink ingesmeerd met roomboter, grof zeezout, zwarte gemalen peper en knoflook granulaat en ruim 3 uur in een pan indirect erbij.

20210319_172223.jpg

Na 3 uur ingesmeerd met Japanse Miso Pasta en nog 2.5 uur mee laten garen.

20210319_171641.jpg

Half uurtje laten rusten.

IMG-20210319-WA0015.jpg

Het resultaat is fantastisch. Mooi zacht vlees en mooie rookring.
IMG-20210319-WA0018.jpg
 
Ziet er mooi uit zeg! Hoe was de bloemkool, niet te rokerig?
Mooi stuk vlees, bovenstaande vraag ben ik ook benieuwd naar? Ik heb zelf mijn boemkool wel eens verpest door er een asbak van te maken 😂
 
Mooi stuk vlees, bovenstaande vraag ben ik ook benieuwd naar? Ik heb zelf mijn boemkool wel eens verpest door er een asbak van te maken 😂
Ik smeer hem rijkelijk in met Miso en om het af te maken zou hem daarna door de ongezouten pinda's moeten rollen.
Wij vonden de rooksmaak niet te veel overheersen.
 
Ow wat een mooie reportage, lekker hoor, dit ziet er erg lekker uit!
Ook de bloemkool ziet er mooi uit, dus hij had nog ff door de pinda's gemoeten, bijzonder hoor! 🔥 👍
Ik ga s ff kijken voor t recept, ben benieuwd.
 
Wat een heerlijke reportage. Zo’n rookring blijft een mooi gezicht.
 
Ow wat een mooie reportage, lekker hoor, dit ziet er erg lekker uit!
Ook de bloemkool ziet er mooi uit, dus hij had nog ff door de pinda's gemoeten, bijzonder hoor! 🔥 👍
Ik ga s ff kijken voor t recept, ben benieuwd.
Ja inderdaad. Maar die was ik vergeten te halen:ROFLMAO:
 
Mooi dat het zo goed gelukt is. Ziet er top uit hoor!
 
Ziet er goed uit zeg.
Lekker hoor
 
Terug
Bovenaan Onderaan