- Berichten
- 2.026
Sinds de terugkomst van m'n trip vorige week zaterdag had ik vanavond eindelijk weer eens tijd om uitgebreid buiten te koken.
Het menu bestond uit entrecote, pizza. Kippendijen en rolo-banaan
Entrecote
Kippendijen zonder bot. (Die heetten dus bij AH "kip medaillons"...... Whatever meneer Heijn....) even direct op gietijzer (i love grillmarks
)
Daarna indirect op het verhoogd halve maan rooster
En tegelijkertijd de pizza's (twee achterelkaar)
Volgende keer maak ik pizza Calzone, want dan kun je twee pizza's tegelijk bakken
En de rolo-banaan afgeblust met liqor 43
Het was weer heerlijk om te maken en op te eten
Bedankt voor het kijken
Het menu bestond uit entrecote, pizza. Kippendijen en rolo-banaan

Entrecote

Kippendijen zonder bot. (Die heetten dus bij AH "kip medaillons"...... Whatever meneer Heijn....) even direct op gietijzer (i love grillmarks


Daarna indirect op het verhoogd halve maan rooster

En tegelijkertijd de pizza's (twee achterelkaar)

Volgende keer maak ik pizza Calzone, want dan kun je twee pizza's tegelijk bakken

En de rolo-banaan afgeblust met liqor 43

Het was weer heerlijk om te maken en op te eten

Bedankt voor het kijken