- Berichten
- 2.292
Eindelijk, na bijna 2 jaar een genootschapslidmaatschap te hebben, kan ik vandaag voor mijn koei badge gaan en kan ik mijn veestapel kompleet maken.
Ik heb een heel mooi bbq pakket van bbquality.nl gekregen waar deze mooie brisket in zat. Maandagavond heb ik hem uit de vriezer gehaald en donderdagavond getrimd en ge?njecteerd met runderbouillon met uienpoeder en knoflookpoeder. Helemaal in de rub gezet met blues hog.
Vanmorgen om half acht mijn BGE aangedaan en om acht uur mocht de brisket erop, de temp bleef mooi rond de 107 graden en om half drie was hij op 70 graden en heb ik hem ingepakt. Daarna had hij nog tot 17:20 nodig om tot 91 graden te komen. Uitgepakt en Burnt Ends voor morgen eraf gesneden en laten rusten tot 18:30. Aangesneden en ik was best trots! Mooie rookring en het vlees was ook mooi mals. Heerlijk gegeten met home made aardappelsalade waarvan het recept terug te vinden is op linsreceptendeler op facebook.
Hieronder het bewijs!
Ik heb een heel mooi bbq pakket van bbquality.nl gekregen waar deze mooie brisket in zat. Maandagavond heb ik hem uit de vriezer gehaald en donderdagavond getrimd en ge?njecteerd met runderbouillon met uienpoeder en knoflookpoeder. Helemaal in de rub gezet met blues hog.
Vanmorgen om half acht mijn BGE aangedaan en om acht uur mocht de brisket erop, de temp bleef mooi rond de 107 graden en om half drie was hij op 70 graden en heb ik hem ingepakt. Daarna had hij nog tot 17:20 nodig om tot 91 graden te komen. Uitgepakt en Burnt Ends voor morgen eraf gesneden en laten rusten tot 18:30. Aangesneden en ik was best trots! Mooie rookring en het vlees was ook mooi mals. Heerlijk gegeten met home made aardappelsalade waarvan het recept terug te vinden is op linsreceptendeler op facebook.
Hieronder het bewijs!








