- Berichten
- 20.572
De laatste keer pizza maken was er eentje om vlug te vergeten, oud gist, te ongeduldig en mislukte pizza’s.
Het mooie is dat het dan wel gelijk begint te jeuken om weer snel pizza’s te gaan maken.
Dus nieuw gist besteld en nieuw meel op aanraden van @mrooding. Ook wat ‘moedergist’ besteld voor meer smaak.
Recept in de Ooni calculator gezet en voila.
Deeg gister avond gemaakt volgens bovenstaand recept en na een bulkrijs van dertig minuten verdeeld in zes gelijke bollen.
Dan in de koelkast tot drie uur vanmiddag.
Toen nog eens drie uur op het aanrecht blad
En toen was het tijd voor de pizza’s. Hier wat foto’s
Daarna was het tijd voor het toetje, volgens recept van Gordon Ramsey
Pizza met lemoncurd, basilicum en crème fraiche
Bedankt voor het kijken.
Het mooie is dat het dan wel gelijk begint te jeuken om weer snel pizza’s te gaan maken.
Dus nieuw gist besteld en nieuw meel op aanraden van @mrooding. Ook wat ‘moedergist’ besteld voor meer smaak.
Recept in de Ooni calculator gezet en voila.
Deeg gister avond gemaakt volgens bovenstaand recept en na een bulkrijs van dertig minuten verdeeld in zes gelijke bollen.
Dan in de koelkast tot drie uur vanmiddag.
Toen nog eens drie uur op het aanrecht blad
En toen was het tijd voor de pizza’s. Hier wat foto’s
Daarna was het tijd voor het toetje, volgens recept van Gordon Ramsey
Pizza met lemoncurd, basilicum en crème fraiche
Bedankt voor het kijken.