Gisteren heb het dan zover, de eerste run op mijn UDS. En dan maar gelijk een lange sessie 
Vrijdagavond nog even naar de makro voor een procureur van 2,5 kg en de ingredi?nten voor de Noskos basis bbq rub. Misschien is een elektrische pepermolen en zoutmolen niet zo'n gekke investering...
Moet nog ff wennen aan het foto's maken voo het rapporteren hier.
Mijn vleesje stond namelijk al in de rub toen ik daar aan dacht :blush:

Oops, geen folie in huis. Mooie reden om naar de buurvrouw te gaan.

Zaterdag rond 10 uur de starter aan en om 11 uur hadden deze paar kooltjes de drum op 110 graden.
Vleesje erop!

De uds bleef stabiel op temperatuur gedurende de lange uren wachten tot er eind van de middag een buitje over kwam. Toen liep de temperatuur terug tot 60 graden en kreeg ik een slecht omhoog. Daar ben ik wel even mee zoet geweest. Konden we gelijk even kijken.

Om 20.00 uur kwam de oppas voor de kinderen en begon mijn vrouw ongeduldig te worden om naar het buurtfeest te gaan. De kerntemperatuur was toen al geruime tijd 60 graden.
De oppas instructies gegeven voor de UDS.
Om 21.30 kreeg ik n vragen een foto van de thermometer

Daarna heeft ze haar taak niet meer serieus genomen. Bij thuiskomst kon ze geen verslag geven van het temperatuur verloop en de procureur lag nog op het rooster. Het wordt dus tijd voor een heatermeter
Nieuwsgierig ben ik begonnen met pullen. Ze zag er gaar uit...

Heerlijk! Op de after party waren een aantal horeca gasten en ook zij waren vol lof. Uiteindelijk dus toch een geslaagd experiment.

Vrijdagavond nog even naar de makro voor een procureur van 2,5 kg en de ingredi?nten voor de Noskos basis bbq rub. Misschien is een elektrische pepermolen en zoutmolen niet zo'n gekke investering...
Moet nog ff wennen aan het foto's maken voo het rapporteren hier.
Mijn vleesje stond namelijk al in de rub toen ik daar aan dacht :blush:

Oops, geen folie in huis. Mooie reden om naar de buurvrouw te gaan.

Zaterdag rond 10 uur de starter aan en om 11 uur hadden deze paar kooltjes de drum op 110 graden.
Vleesje erop!

De uds bleef stabiel op temperatuur gedurende de lange uren wachten tot er eind van de middag een buitje over kwam. Toen liep de temperatuur terug tot 60 graden en kreeg ik een slecht omhoog. Daar ben ik wel even mee zoet geweest. Konden we gelijk even kijken.

Om 20.00 uur kwam de oppas voor de kinderen en begon mijn vrouw ongeduldig te worden om naar het buurtfeest te gaan. De kerntemperatuur was toen al geruime tijd 60 graden.
De oppas instructies gegeven voor de UDS.
Om 21.30 kreeg ik n vragen een foto van de thermometer

Daarna heeft ze haar taak niet meer serieus genomen. Bij thuiskomst kon ze geen verslag geven van het temperatuur verloop en de procureur lag nog op het rooster. Het wordt dus tijd voor een heatermeter

Nieuwsgierig ben ik begonnen met pullen. Ze zag er gaar uit...

Heerlijk! Op de after party waren een aantal horeca gasten en ook zij waren vol lof. Uiteindelijk dus toch een geslaagd experiment.