BasBQ
Beef en Steak

Eerste ribeye 2022 met witlof

 
 
 
 

Peter64

Gerijpt
Berichten
4.652
Ja, gisteren toch maar eerst een biertje gepakt.
Vervolgens de Q aan en de eerste ribeye van 2022 met wat witlof klaar gemaakt.

Ribeye
- Ribeye in de peper en de italiaanse kruiden gezet. Rustig laten garen tot een kern temp van 52 C. Dan ingepakt.
- Vergeten om het searrooster erop te leggen.
- Na het gereed zijn van de witlof nog ff boven de kolen aangezet. Op 1 zijde net te lang. Zie foto.

- Witlof 4 min. voorgekookt. Laten schrikken in koud water, uit laten lekken en ingewikkeld in wat plakjes ontbijtspek.
- Witlof in een ovenschaal ofset op de Q gezet. Kan deze alvast mee warmen
- Witlof met geregeld draaien boven de kolen van een kleurtje voorzien.

Opgediend met een lekkere soepele Argentijn.
Eerste pluspunten voor 2022 zijn binnen.

IMG_5290.jpg
IMG_5291.jpg
IMG_5292.jpg
IMG_5293.jpg
IMG_5294.JPG
IMG_5295.jpg
IMG_5298.JPG
 
Dat zal gesmaakt hebben Peter. Hoeveel gram was je ribeye? Lijkt een flinke jongen
 
Ik snap wel dat je je eerste pluspunten verdiend heb
 
Dat is een mooi begin 😋 lekker!
 
Wat een prachtig mooi stuk vlees is dat. En die witlof ziet er ook heerlijk uit zo. Die ga ik ook eens zo klaar maken. Zal gesmaakt hebben…
 
Mooi begin van het jaar zo!
Flinke ribeye ook.
 
Mooie aftrap zo. Ziet er weer prima uit.
Krijg altijd weer inspiratie van je

Verstuurd vanaf mijn AC2003 met Tapatalk
 
Mooi stukje Ribeye, lekker begin van het nieuwe jaar!
 
Een goed begin is het halve werk Peter. Mooie steak en lekker cuisson. TOP
 
Lekkere maaltijd Peter, lust ik allemaal 🥰
Ik ben gek op witlof, misschien vind je dit recept ook wel leuk en lekker om te maken, wij eten dit regelmatig 😜

 
Terug
Bovenaan Onderaan