- Berichten
- 5.106
Ja, gisteren toch maar eerst een biertje gepakt.
Vervolgens de Q aan en de eerste ribeye van 2022 met wat witlof klaar gemaakt.
Ribeye
- Ribeye in de peper en de italiaanse kruiden gezet. Rustig laten garen tot een kern temp van 52 C. Dan ingepakt.
- Vergeten om het searrooster erop te leggen.
- Na het gereed zijn van de witlof nog ff boven de kolen aangezet. Op 1 zijde net te lang. Zie foto.
- Witlof 4 min. voorgekookt. Laten schrikken in koud water, uit laten lekken en ingewikkeld in wat plakjes ontbijtspek.
- Witlof in een ovenschaal ofset op de Q gezet. Kan deze alvast mee warmen
- Witlof met geregeld draaien boven de kolen van een kleurtje voorzien.
Opgediend met een lekkere soepele Argentijn.
Eerste pluspunten voor 2022 zijn binnen.
Vervolgens de Q aan en de eerste ribeye van 2022 met wat witlof klaar gemaakt.
Ribeye
- Ribeye in de peper en de italiaanse kruiden gezet. Rustig laten garen tot een kern temp van 52 C. Dan ingepakt.
- Vergeten om het searrooster erop te leggen.
- Na het gereed zijn van de witlof nog ff boven de kolen aangezet. Op 1 zijde net te lang. Zie foto.
- Witlof 4 min. voorgekookt. Laten schrikken in koud water, uit laten lekken en ingewikkeld in wat plakjes ontbijtspek.
- Witlof in een ovenschaal ofset op de Q gezet. Kan deze alvast mee warmen
- Witlof met geregeld draaien boven de kolen van een kleurtje voorzien.
Opgediend met een lekkere soepele Argentijn.
Eerste pluspunten voor 2022 zijn binnen.