BasBQ
Beef en Steak

Eerste pulled pork op mini WSM

 
 
 

jvanpiekeren

Sprokkelaar
Berichten
41
Na een poosje op dit leuke forum te hebben rondgeneusd en inspiratie te hebben opgedaan werd het tijd om de mini WSM in te wijden met een eerste lange run. Gekozen voor pulled pork volgens het wedstrijrecept van Noskos, waarvoor dank!

Een mooi varkensnekje van 1,6 kg bij de Sligro gevonden:

IMAG1120_zps9lwusvmm.jpg


Geinjecteerd en gerubt met basisrecept en wat toevoegingen naar eigen smaak:

IMAG1127_zpshd1i0c5p.jpg


IMAG1128_zpszsneang8.jpg


Vanochtend om 9.30 in de mini WSM:

IMAG1134_zpsvszum7v5.jpg


Rond 14.15 op 74 graden dus in de glaze met SBR:

IMAG1139_zpshtzmaoqs.jpg


Inpakken om 16.15 en nog snel een paar briqetten erbij voor de zekerheid.

Jaaaaa, om 17.15 is het dan zover 88 graden, dat moet gevierd worden ;)

IMAG1142_zpsrtqj0hv9.jpg


Uiteindelijk maar een half uurtje laten rusten, we hadden allemaal trek!

IMAG1145_zpsovyi9plj.jpg


Resultaat na eindsaus:

IMAG1149_zpssqtjyyqp.jpg


IMAG1153_zpsukwvmomi.jpg


Het eindresultaat viel bij iedereen in de smaak, en zeker voor herhaling vatbaar!
 
Ziet er heerlijk uit, gefeliciteerd met je Knorretje.
 
Mooie run!
 
PP is een blijvend succes, en deze ziet er ook verrukkelijk uit  ;)

Gefeliciteerd met je knorrie!
 
Ziet er heerlijk uit!!
Knor in de pocket!! :D
 
gefeliciteerd met je knor  :)
 
Pp blijft heerlijk. En met sbr is die zeker lekker.
En nog een knorrie verdient ook.
 
Terug
Bovenaan Onderaan