BasBQ
Beef en Steak

Eerste PP op Primo (sowieso eerste pp ;-) )

 
 

Superjohn

Stoker
Berichten
357
Morgen moet het er van gaan komen mijn eerste pp,
op advies van de Shoutbox het recept van http://www.bbqgenootschap.nl/forum/varken/wedstrijd-pulled-pork/

de voorbereidingen zijn in volle gang, een stuk van 3,5 kg procureur met bot (ik denk bot is smaak).

ge?njecteerd en in de rub gezet...morgen ca 8:00 get es loss...





 
Een goed begin is het halve werk. Succes!
 
Success, leuk om te maken :)
 
Succes met je eerste, die vergeet je niet meer. En is je referentie voor je volgende projecten :D
Ook hier gaat er vanavond/vannacht  een butt van 3,5kg op. (Gewoon old skool getrimt/ gerubt en verder niets )
 
De herinneringen komen weer boven eerste PP op de primo  :)

Succes!
 
Rommelige run....kreeg bezoek toen ik net aan het opstarten was....resultaat: Primo op 200+  X(

temperatuur weer naar beneden gekregen en verder tot nu toe wat minder stabiel als de vorige run maar ook minder tijd om er naar te kijken.

74 graden en 5 uur vielen nagenoeg gelijk dus (lijkt me) top.

eerste aanpassing aan Primo:



en de Glaze zit er op, inmiddels ingepakt en op weg naar de 88 graden.

 
Ziet er super uit!

Ik zeg alvast gefeliciteerd met je knorretje!

Pierre
 
Hij was Top!!!
Lekkerrrrr.


Uit elkaar getrokken, eindsaus er over, helemaal goed!







 
Heerlijk!!!
Heb je nog over?  :D
 
zat over...is een hoop! morgen nog maar een keer proeven  :D
 
Goed bezig! Proficiat!
 
Ziet er erg goed uit!!
 
Ik heb een knorretje  :D

(restjes smaakte ook nog prima)
 
Terug
Bovenaan Onderaan