- Berichten
- 57
Vandaag op tijd op en de Bastard ontstoken voor een eerste serieuze slow cook: pulled pork. Ik hanteer Dennis zijn 'luie methode', die ging me ook goed af met pulled beef dus dat gaat nu ook lukken. Ik moet nog steeds wennen aan het inregelen van de Bastard in plaats van de Weber, maar hij is nu mooi stabiel rond de 120 graden.
Eerst in de rub. Mooi stuk procureur van 2,5 kilo van de Sligro.
Het ken nèt!
En we hebben rook.
Tussendoor even spieken en er vormt zich al een mooie bark:
Nu met mijn tengels er van af blijven en geduld hebben. Kerntemp is nu 50 graden.
Eerst in de rub. Mooi stuk procureur van 2,5 kilo van de Sligro.

Het ken nèt!

En we hebben rook.

Tussendoor even spieken en er vormt zich al een mooie bark:

Nu met mijn tengels er van af blijven en geduld hebben. Kerntemp is nu 50 graden.
Laatst bewerkt: