- Berichten
- 3.174
Hoi
Misschien heb je al gelezen dat ik een aanvulling heb gekregen op onze KitchenAid. De vleesmolen. Inclusief worstvuller. Vol enthousiasme stort ik me in deze, voor mij, nieuwe wereld.
Na wat hulp (waarvoor nogmaals dank) van @Ridevi71 @picosuma en @Stijn in het draadje waar ik om hulp vroeg, heb ik het boek Worsten Bijbel gekocht en heb ik die eerste pagina's compleet bestudeerd.
Het aller eerste recept, is een basis verse worst. Voor mijn gevoel een goede om mee te beginnen..
Dus de slager gebeld en een bestelling geplaatst van een varkensdarm, 500g procureur en 500g kinnebak. Vervolgens thuis gekomen, even gegeten en dit vlees weer lekker koel laten worden in de koelkast.
Even de vleesmolen schoon gewassen voor eerst gebruik.
Zojuist de kinnebak en procureurn in stukjes gesneden zodat het morgen door de molen past en in het zout gezet. Die mocht naar de koelkast, tot morgen.
Misschien heb je al gelezen dat ik een aanvulling heb gekregen op onze KitchenAid. De vleesmolen. Inclusief worstvuller. Vol enthousiasme stort ik me in deze, voor mij, nieuwe wereld.
Na wat hulp (waarvoor nogmaals dank) van @Ridevi71 @picosuma en @Stijn in het draadje waar ik om hulp vroeg, heb ik het boek Worsten Bijbel gekocht en heb ik die eerste pagina's compleet bestudeerd.
Het aller eerste recept, is een basis verse worst. Voor mijn gevoel een goede om mee te beginnen..
Dus de slager gebeld en een bestelling geplaatst van een varkensdarm, 500g procureur en 500g kinnebak. Vervolgens thuis gekomen, even gegeten en dit vlees weer lekker koel laten worden in de koelkast.
Even de vleesmolen schoon gewassen voor eerst gebruik.
Zojuist de kinnebak en procureurn in stukjes gesneden zodat het morgen door de molen past en in het zout gezet. Die mocht naar de koelkast, tot morgen.