E
Edwin den Hollander
Gast
Het moest er van komen afgelopen week sparribs gekost en zaterdag avond eerst schoon gemaakt vervolgen ingesmeerd met rub mengsel volgd later
Na een nachtje in de koeling vanochtend om 10:30 mijn primo L aan gestoken na dat hij op 130 graden was gekomen de rib op het rack geplaatst en drie uur laten garen vervolgen in de dubbele aluminium folie met roomboter rietsuiker en honing
Na 2 uur uit de folie en opnieuw in het rack en se ribs ingesmeerd mer sweetsdalton honey1/3 sweetboss 1/3 en ketjap 1/3 de ribs 4 keer lekker dik ingesmeerd 1 uur nagaren
Het risseltaat was een super ribs boter zacht
Na een nachtje in de koeling vanochtend om 10:30 mijn primo L aan gestoken na dat hij op 130 graden was gekomen de rib op het rack geplaatst en drie uur laten garen vervolgen in de dubbele aluminium folie met roomboter rietsuiker en honing
Na 2 uur uit de folie en opnieuw in het rack en se ribs ingesmeerd mer sweetsdalton honey1/3 sweetboss 1/3 en ketjap 1/3 de ribs 4 keer lekker dik ingesmeerd 1 uur nagaren
Het risseltaat was een super ribs boter zacht