BasBQ
Beef en Steak

Eerste keer sparribs

  • Onderwerp starter Edwin den Hollander
  • Startdatum
E

Edwin den Hollander

Gast
Het moest er van komen  afgelopen week sparribs gekost en zaterdag avond eerst schoon gemaakt vervolgen ingesmeerd met rub mengsel volgd later
Na een nachtje in de koeling vanochtend om 10:30 mijn primo L aan gestoken na dat hij op 130 graden was gekomen de rib op het rack geplaatst en drie uur laten garen  vervolgen in de dubbele aluminium folie met roomboter rietsuiker en honing
Na 2 uur uit de folie en opnieuw in het rack en se ribs ingesmeerd mer sweetsdalton honey1/3 sweetboss 1/3 en ketjap 1/3 de ribs 4 keer lekker dik ingesmeerd 1 uur nagaren
Het risseltaat was een super ribs boter zacht
 
Zonder foto's niet echt gebeurd ;)
 
ik wil ook graag foto's zien  :)
 
Pics or it didn't happen!
 
Terug
Bovenaan Onderaan