Vanwegen de warmte hadden we geen plannen dus ik dacht dan heb ik mooi tijd om eens spareribs te proberen.
Ik ben begonnen met 2 uur indirect op +/- 110 graden. Daarna 1,5 uur ingepakt met boter, bruine basterdsuiker, agave siroop en een beetje appelsap (vergeten een foto van te maken) . En als laatste nog een half uurtje ingesmeerd met bbq saus.
Qua smaak waren ze echt super mochten wat mij betreft nog wel iets makkelijker van het bot afkomen dus maar snel nog een keertje proberen.
Tips zeker welkom.
Ik ben begonnen met 2 uur indirect op +/- 110 graden. Daarna 1,5 uur ingepakt met boter, bruine basterdsuiker, agave siroop en een beetje appelsap (vergeten een foto van te maken) . En als laatste nog een half uurtje ingesmeerd met bbq saus.
Qua smaak waren ze echt super mochten wat mij betreft nog wel iets makkelijker van het bot afkomen dus maar snel nog een keertje proberen.
Tips zeker welkom.