- Berichten
- 50
Mooi stuk shortribs bij de hanos gekocht gisteren.
Vanavond in de voorbereiding ontvliest/ en ontdaan van de ‘droge harde’ stukken vet. En in de zout/peper rub gezet.
Nu een nachtje trekken. Morgenvroeg 8:30 op de gg.
Nu heb ik gelezen verschillende dome temperaturen. Het ene lees ik 100graden, de ander 115graden.
Kern temp de ene tussen 90-94 graden. De ander 96graden.
Ik zelf denk om een dome temp aan te houden van 110graden.
En tot de zone in de alu inpakken, tot een kerntemp 93-95 graden.
Nu al zin aan morgen.
Hier nog wat fotos van het knippen en scheren voor/na.
Groetjes.
Morgen zal ik hieronder het verdere verloop delen.
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
Vanavond in de voorbereiding ontvliest/ en ontdaan van de ‘droge harde’ stukken vet. En in de zout/peper rub gezet.
Nu een nachtje trekken. Morgenvroeg 8:30 op de gg.
Nu heb ik gelezen verschillende dome temperaturen. Het ene lees ik 100graden, de ander 115graden.
Kern temp de ene tussen 90-94 graden. De ander 96graden.
Ik zelf denk om een dome temp aan te houden van 110graden.
En tot de zone in de alu inpakken, tot een kerntemp 93-95 graden.
Nu al zin aan morgen.
Hier nog wat fotos van het knippen en scheren voor/na.
Groetjes.
Morgen zal ik hieronder het verdere verloop delen.
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk