- Berichten
- 7.146
Afgelopen weekend tussen de bezoeken aan de Ruhrpott voor het eerst rookworst gemaakt. Vandaag geproefd en goed bevonden!
Recept van Piet gebruikt (http://www.bbqgenootschap.nl/forum/charcuterie-49/rookworst-5326/). De volgende keer meer maken en eventueel de helft met meer/andere kruiden.
De plaatjes:
De farce en het gehakt
Een nachtje drogen in de koeling
In de UDS, 80 graden beukenhout-rook
Na ruim 2 uur roken:
Vandaag gegeten met een witlofstamppot (http://www.ah.nl/kookschrift/recept?id=432472 zonder banaan met gerookte kaas) en een speklapje:
Gaan we vaker doen!
Recept van Piet gebruikt (http://www.bbqgenootschap.nl/forum/charcuterie-49/rookworst-5326/). De volgende keer meer maken en eventueel de helft met meer/andere kruiden.
De plaatjes:
De farce en het gehakt

Een nachtje drogen in de koeling

In de UDS, 80 graden beukenhout-rook

Na ruim 2 uur roken:


Vandaag gegeten met een witlofstamppot (http://www.ah.nl/kookschrift/recept?id=432472 zonder banaan met gerookte kaas) en een speklapje:


Gaan we vaker doen!