Na gister wat moink balls gemaakt te hebben was het vandaag tijd voor wat ribs!
Op de 3-1-1 manier.
Zaterdag avond in de Smokey Goodness Pig Powder Rub gezet.
En vandaag rond 12uur de wsm opgestookt
Waar ik gister veel moeite had de temperatuur onder de 121 te houden,was het vandaag het omgekeerde.
Ik had de wsm redelijk snel op 110c ongeveer.. maar na dat ik de ribs erop deed storte deze helemaal in tot ongeveer 80c,en duurde het zeker een uur met wat spelen met de lucht schuiven tot weer op de 110c te komen.
Na ik de ribs in de folie erop gedaan had,waren deze problemen geheel weg.
Hoewel ik nu de wsm bijna niet uit krijg.. dus valse lucht ergens denk ik.
Volgend weekend misschien PP maken en heb er al zin in
Groeten Dave
Op de 3-1-1 manier.
Zaterdag avond in de Smokey Goodness Pig Powder Rub gezet.
En vandaag rond 12uur de wsm opgestookt



Waar ik gister veel moeite had de temperatuur onder de 121 te houden,was het vandaag het omgekeerde.
Ik had de wsm redelijk snel op 110c ongeveer.. maar na dat ik de ribs erop deed storte deze helemaal in tot ongeveer 80c,en duurde het zeker een uur met wat spelen met de lucht schuiven tot weer op de 110c te komen.
Na ik de ribs in de folie erop gedaan had,waren deze problemen geheel weg.
Hoewel ik nu de wsm bijna niet uit krijg.. dus valse lucht ergens denk ik.
Volgend weekend misschien PP maken en heb er al zin in
Groeten Dave