- Berichten
- 48
Na in oktober mijn kamado gekocht te hebben was het eindelijk tijd om pulled pork te maken 
Ik heb het Noskos recept gevolgd om de pulled pork te maken
Bij de Sligro een mooi stuk vlees gekocht:
De avond van te voren de rub er over en geïnjecteerd.
De volgende ochtend om 6u opgestaan, de Grill Guru klaar gemaakt.
Na 5 uur het vlees ingesmeerd met BBQ saus.
Na 2 uur het vlees ingepakt in dubbel aluminumfolie (geen foto van helaas).
Om 15u in de middag was het vlees al klaar, snel ingepakt in handdoeken en in een koelbox gedaan. Vlak voor etenstijd er uit gehaald en gepulled:
Naar mijn mening zeer goed geslaagd en zeker voor herhaling vatbaar

Ik heb het Noskos recept gevolgd om de pulled pork te maken

Bij de Sligro een mooi stuk vlees gekocht:
De avond van te voren de rub er over en geïnjecteerd.
De volgende ochtend om 6u opgestaan, de Grill Guru klaar gemaakt.
Na 5 uur het vlees ingesmeerd met BBQ saus.
Na 2 uur het vlees ingepakt in dubbel aluminumfolie (geen foto van helaas).
Om 15u in de middag was het vlees al klaar, snel ingepakt in handdoeken en in een koelbox gedaan. Vlak voor etenstijd er uit gehaald en gepulled:
Naar mijn mening zeer goed geslaagd en zeker voor herhaling vatbaar
