BasBQ
Beef en Steak

Eerste keer pulled pork

 

Craft Beer Specialist

Sprokkelaar
Berichten
39
Na in oktober mijn kamado gekocht te hebben was het eindelijk tijd om pulled pork te maken :)

Ik heb het Noskos recept gevolgd om de pulled pork te maken 🐷

Bij de Sligro een mooi stuk vlees gekocht:
Pork 1.jpg



De avond van te voren de rub er over en geïnjecteerd.

Pork 2.jpg
pork 3.jpg




De volgende ochtend om 6u opgestaan, de Grill Guru klaar gemaakt.
pork 4.jpg


Na 5 uur het vlees ingesmeerd met BBQ saus.

pork 5.jpg



Na 2 uur het vlees ingepakt in dubbel aluminumfolie (geen foto van helaas).

Om 15u in de middag was het vlees al klaar, snel ingepakt in handdoeken en in een koelbox gedaan. Vlak voor etenstijd er uit gehaald en gepulled:

pork 6.jpg


Naar mijn mening zeer goed geslaagd en zeker voor herhaling vatbaar :)
 
Terug
Bovenaan Onderaan